Bones! Volem recordar-vos, que com ja varem decidir entre tots a la darrera assemblea, la propera assemblea es celebrarà Divendres 1 de juny a les 18:00 al centre Cap Vermell ! Encara no sabem si ens deixaràn o no ferl-a a cualque sala del Centre! En qualsevol cas, si no ens deixen entrar, la farem a la mateixa plaça!

Salut i fins divendres, companys i companyes!










 
   Aquí mateix adjuntarem l'acta de la darrera assemblea, així podeu recordar del que varem xerrar, i les propostes que varem aprovar!

ASSEMBLEA INDIGNATS CAPDEPERA, 11 DE MAIG 2012.

Acta:
1. Presentació indignats
2. Presentació de propostes
3. Aprovació de propostes
4. Discussió sobre la periodicitat de les assemblees

A l'Assemblea d'ahir, Divendres 11 de Maig al Centre Cap Vermell, ens vàrem reunir més d'una vintena d'indignats de tot el municipi.

Es va començar parlant de l'actual situació sociopolítica que s'està visquent arreu del món, de com les continuades retallades fan que ens vegem obligats a alçar-nos per lluitar pels nostres drets, per lluitar per un futur digne. Així mateix es va recordar als assistents que avui, Dissabte dia 12, hi ha una manifestació a nivell mundial, per de qualque manera cel.lebrar que fa un any que vàrem despertar d'aquesta indiferència que ens feia seguir cegament allà on decidien dur-nos els nostres dirigents. 
 
A continuació es va passar al torn de les propostes, les quals podreu trobar resumides a continuació:

- Hort urbà: Es proposa cercar un terreny dins/ a les proximitats del municipi amb l'objectiu de realitzar un hort urbà i ecològic. El propòsit d'aquest hort serà abastir d'aliments bàsics a les persones que ho necessitin del nostre poble. Així mateix també es proposa la sembra de plantes medicinals, amb la finalitat de NO seguir contribuint amb les farmacèutiques i per altra banda, per fomentar la utilització d'aquest tipus de plantes en comptes de la medicació de les farmàcies. PROPOSTA APROVADA PER MAJORIA.

- Mercat d'intercanvi interactiu: Proposam un espai on poder intercanviar objectes, que tal volta ja no empram, i poder adquirir-ne uns altres als que els hi poguem treure més profit. L'objectiu de l'intercanvi és fomentar la reutilització i cercar noves vies per l'adquisició de béns materials. Aquesta activitat ja s'ha posat en marxa i hi podeu participar des de Facebook fent click aquí. PROPOSTA APROVADA PER MAJORIA.

- Banc de temps: Des de l'assemblea volem potenciar l'ajuda mútua, l'intercanvi de coneixements, el sentiment de poble. Per aquest motiu proposam el Banc de Temps, un lloc on podreu compartir i adquirir nous coneixements. Un reciclatge continu, tan necessari en una societat en la que els coneixements avancen tan ràpidament. En aquest espai podreu ensenyar als demés el que millor se us dóna: cuinar, tocar un instrument, ballar, parlar un idioma, etc. Al mateix temps que teniu l'oportunitat d'impartir coneixements, podreu aprofitar per adquirir-los. La idea seria que una persona canviés una classe de guitarra, a canvi d'aprendre a cuinar un plat, per exemple. PROPOSTA APROVADA PER MAJORIA.

-Actuació contra un desnonament: Gràcies a l'assistència d'un company a l'assemblea, ens vam assabentar de que possiblement (encara està per confirmar) esdevengui un desnonament al nostre municipi. Es proposa la manifestació pacífica front a la casa dels afectats el dia del desnonament, amb la finalitat de mostrar la nostra disconformitat e intentar que no es dugui a terme. PROPOSTA APROVADA PER MAJORIA.

Finalment vàrem acabar l'assemblea decidint que es duria a terme una Assemblea Popular al mes, proposant com a referència el primer Divendres de cada mes. Tot i que es va dir que s'informaria de la pròxima Assemblea a través de cartells i demés mitjans.