4rt ANIVERSARI DE LA RESIDENCIA SARQUAVITAE DE CAPDEPERA











La residencia Sarquavitae de Capdepera a celebrat aquests dies el seu 4rt aniversari,ha estat una setmana plena d’activitats i festa. Els residents han gaudit de diferents activitats durant la setmana del 30 d’abril al 6 de maig organitzades per l’Equip de Teràpies del centre.

El dilluns varem fer un bingo especial amb obsequis per els guanyadors i a la tarda una sessió de cine amb crispetes. Dimecres va ser el dia destinat als tornejos i concursos típics de cada any, van fer una torneig de domino i cartes i un concurs de dibuix. Dijous va ser dia de sortides el mati ens varem desplaçar amb la furgoneta, i juntament amb alguns usuaris i treballadors del centre de dia van fer una classe de gimnàstica a la plaça del pins de Cala Rajada i el capvespre ens visitaren per jugar un partit de futbol l’equip benjamí de 2on any del C.E.Escolar de Capdepera. El divendres ens posarem el davantal i feren una gelatina amb fruita que els residents varen poder-se menjar el mateix capvespres per berenar, i a la tarda un grup de dones de Capdepera i Cala Rajada ens visitaren i ens ensenyaren a fer llata. El dissabte també va ser actiu i mentres el mati va estar destinat a varies activitats a la tarda els residents assistiren a una missa especial aniversari.



Per acabar i com a colofó final el diumenge de celebració amb tots els familiars i amics, encara que passat per aigua, tot el centre és va esforçar per que la festa fos la mateixa.



Així poguérem gaudir de l’actuació del grup de ball de bot Castell de Capdepera i un cop acabada l’actuació va ser el torn de paraula de les autoritats presents a l’acte que posteriorment van fer entregar als guanyadors de cartes, domino i dibuix de una petita copa que els acreditava com a campions, a més van fer entrega de la banda honorifica a la resident de més edat del centre, una vegada acabat l’acte va ser el torn de l’equip de teràpies del centre que va preparar una dinàmica per tots els assistents. I per fi l’hora de la magnifica paella preparada per l’ocasió, ja que la pluja va estar present durant tota la jornada es van adequar les sales i estàncies del centre per donar cabuda i que tothom pogués dinar.

Malgrat el mal dia tots els residents, familiars i treballadors van destacar la bona organització, el bon funcionament de les activitats i lo bé que so varen passar, fent del diumenge un dia entretingut i molt festiu.



Des de el centre aprofita’m per agrair l’ajuda i col•laboració de totes les persones, grups, col•lectius, brigada municipal, departament d’esport i Ajuntament de Capdepera la seva implicació per fer d’aquest 4rt aniversari tot un èxit, sense ells no hagués esta possible.