"Vaig a Madrid a defensar els interessos de les Illes Balears"...










 
    Aquestes paraules són d'en Miquel Ramis, candidat del PP al Congrés dels Diputats, però que també han estat dites pels candidats del PSOE i del PP durant els darrers anys quan es presentaven a les eleccions generals
 
   Avui surt al Diario de Mallorca que, de 22 sol·licituds o preguntes que s'han fet sobre les Illes Balears al Congrés dels Diputats o al Senat, 17 han estat fetes per en Pere Sampol. Per tant, entre els vuit diputats i cinc senadors del PP i PSOE, només n'han fetes cinc.
 
   Aquests mateixos diputats i senadors de PP i PSOE que han fet tanta feina per defensar els nostres interessos durant els darrers anys, s'han oposat a que l'Estat ens iguali a la mitjana de les prestacions que reben la resta de comunitats d'Espanya
 
   Aquests mateixos també s'han oposat a que es faci un règim especial per als fixos discontinus per accedir en millors condicions a la jubilació.
 
   Aquests mateixos diputats i senadors de PP i PSOE són els mateixos que, eleccions rere eleccions, ens diuen que se'n van a Madrid a defensar els nostres interessos però llavors no en sabem res més d'ells.
 
  Aquests mateixos diputats i senadors de PP i PSOE, són els mateixos que d'aqueí a quatre anys ens tornaran a dir allò de "anam a Madrid a defensar els interessos de Balears"
 
 Aquests mateixos diputats de PP i PSOE són els mateixos que ningú no coneix, ni tan sols els membres del seus propis partits.
 
  En fi, aquests mateixos diputats de PP i PSOE, son els mateixos que, si no ho evitam, aniran a Madrid a defensar els interessos de..........?
 
 
Mateu Garau Flaquer