Set escrits més de suport a Fabián Carossia

Pel que fa a la nota púbica respecte al socorrisme de Cala Rajada, després d’haver treballat en aquestes platges durant més de tres temporades, coneixent i vivint al poble, em sembla lamentable per part de l’Ajuntament que la seguretat de tota aquesta gent es posi en segon terme, per interessos econòmics i polítics, i que es col.loqui al servei de les persones que viuen al poble i d’uns turistes dels quals la majoria en depenen per viure, empreses que no representen la professió i poc serioses.

Actualment jo treballo en un dispositiu d’alta qualitat, portat per la Creu Roja, a Barcelona. Està clar que aquest dispositiu costa uns diners, però aquí la seguretat es prioritza, es donen cursos d’actualització de la professió i la gent està treballant a gust, fins i tot si la realització de pràctiques és fora de l’horari laboral, ja que es considera la importància de l’actuació davant una situació d’emergència.

Espero la gent del poble s’adoni d’això i exigeixi a l’Ajuntament que tengui cura de la seva seguretat i dels drets dels companys que estan patint aquesta situació.

 

Gastón M. Morello

-------------------- 

 


Sóc socorrista fa 27 anys i a Capdepera hi vaig treballar 10 anys. M’adhereixo al que diu la nota realitzada per Fabián Carossia, sobre el socorrisme aquàtic de Cala Rajada, publicada el 2011.03.08 en el vostre diari. Dono suport el que planteja en aquesta nota i en les anteriorment escrites.

 

 

Julián Andrés Benoit

-------------------- 

 


Estic d’acord amb el que diu la nota realitzada per Fabián Carossia, sobre el socorrisme aquàtic de Cala Ratjada, publicada el el passat 3 d’agost en el vostre diari.

El pitjor de tot és que aquesta empresa MARSAVE és la pitjor empresa de socorrisme que hi ha a les Balears i és la que més serveis de platges té, gràcies a les amistats polítiques dels ajuntaments. Que passi això és molt trist. Amb la seguretat dels banyistes no s’hi juga.

 

Juan José Alabern

--------------------  

 


Per mitjà d'aquesta publicació dono el meu suport i el meu acord amb la carta escrita per Fabian Carosia amb data del 21 d’agost de 2011 al diari local Cap Vermell.

En aquella carta fa denúncia de les males condicions laborals dels treballadors del socorrisme i la mala gestió de l’empresa "MARSAVE" de salvament aquàtic.

Ho considero un atropellament als treballadors, una falta de respecte a tots els usuaris de les platges de Capdepera i una burla cap a l’administració pública d’aquest municipi.

 

Jonathan Axel Romà

-------------------- 
 

 

M’adhereixo totalment a la nota de Fabián Carossia, sobre el socorrisme aquàtic de Cala Ratjada, publicada el 3 agost 2011 en el vostre diari.

 

Mariano Rubinstein

-------------------- 

 

 

Benvolguts editors de Cap Vermell:

 

M’adhereixo plenament a la nota del socorrista aquàtic FABIÁN CAROSSIA apareguda a la vostra interessant revista el 3 d’agost últim, nota en què s’analitza la conducta irresponsable de l’"empresa privada", que actualment ha reemplaçat la Creu Roja, com a prestadora del servei de socorrisme aquàtic a les platges de Capdepera.

 Com a turista alemany que ha tingut ocasió de comprovar personalment l’eficiència i idoneïtat necessàries per a la tasca dels socorristes aquàtics a Cala Rajada, he arribat a la conclusió que aquesta tasca freqüentment pot arribar a ser qüestió de vida o mort per a un banyista en dificultats .

 Amb una cordial salutació,

 

Dr Wolfgang Poeppel
--------------------

Estic totalment d'acord amb el que va escriure el senyor Fabian, crec que els mals polítics i els seus mals manejos, no només desvaloren una professió tan important com la de socorrista, sinó que també posen en risc la vida dels banyistes, sense importar res més que els diners tèrbols que engreixen les seves carteres.

 Salutacion.

 

Francisco de la Fente

 

Llicenciat en alt rendiment esportiu - Socorrista de la Creu Roja Argentina