"El que m’atrevesc a demanar-li és un exercici de transparència i,

sobretot, de democràcia. Que posi la informació damunt la taula."

Llegida la seva carta a aquesta mateixa web on titula En política no val tot i les declaracions al Dbalears on diu que “El que volen vendre amb el pacte és un insult als gabellins”, m’he fixat que en cap moment nega les pressions de membres o simpatitzants del seu partit a UCAP. Si és cert, per què no ho assumeix? I si no ho és, per què no ho nega? Aquesta seria la primera passa per tornar la pilota a la teulada d’aquest partit, perquè parli clar d’una vegada.

Vostè, Sr. Ferrer, al llarg de la passada legislatura va fer una oposició molt dura en què no sols va criticar les accions de govern sinó que va denunciar que no li facilitaven documentació de suposades irregularitats pressupostàries o d’execució de projectes, com la sala multiusos de Cala Rajada, l’escoleta, Can Creu d’Inca...

Idò bé, Sr. Ferrer, ara que té tota la documentació al seu abast, és el moment de fer públic quin és l’estat de comptes municipal. Que tot el poble sàpiga quin dèficit municipal tenim i com s’ha creat. D’igual manera, també seria interessant, per saber en mans de qui quedam, que explicàs amb els papers en la mà, quines irregularitats s’han comès en les diverses obres que s’ha n fet.

El que m’atrevesc a demanar-li és un exercici de transparència i, sobretot, de democràcia. Que posi la informació damunt la taula.

Evidentment, els adversaris polítics el titllarien d’actuar a despit, per venjança, o com una rabieta per ser desallotjat del càrrec.  Però la major part de la societat gabellina ho entendria i ho agrairia. I a nivell personal crec que seria una sortida elegant, coherent i per la porta gran de la casa de la Vila.

Gràcies per endavant

Un no votant del PP