Que no sigui perquè no sabeu què dir.
Felicitau les festes.
A continuació vos adjuntam un seguit de frases més o manco enginyoses a tal efecte.
Ja ho sabeu, practicau bons constums com llegir Cap Vermell o donar els molts d'anys!

L'equip de redacció








Una ampolla de cava: 15€. Un cotilló de cap d'any: 60€. Un vestit de festa: 120€. Que jo et feliciti l'any, no té preu! ¡¡¡FELIÇ 2011!!!

Els amics són com les estels, no sempre parles amb ells però tu saps que sempre hi són. Bon Nadal!

En fer Déu el repartiment d'habilitats, em va donar a triar entre estimar els meus amics i tenir bona memòria, així que Feliç Setmana Santa i Feliç 1824

 Et volia enviar alguna cosa súper especial per aquest Nadal, però vaig tenir un problema ... Com embolicar un abraçada i una besada?

 La riquesa de l'home són els seus amics. GRÀCIES per ser part de la meva fortuna. Feliç 2011

 Et desitjo tanta sort com gotes té la pluja, tanta salut com raigs té el sol i tanta felicitat com estrelles té el firmament ¡BON 2011!!

 Posa la teva mà dreta sobre la teva espatlla esquerre i la mà esquerra sobre la teva espatlla dreta. Acabes de rebre una abraçada a distància. Feliç Any Nou

 Els amics són com els radars de la guàrdia civil, encara que no els vegis sempre hi són. Feliç 2011!

 Detingut el batle de Betlem per requalificar el portal. Els Reis d'Orient hi estan implicats. El nin naixerà en un xalet. El Pare Noel es presenta com a fiscal. Feliç 2011!

Si un granot aplaudeix, és un geni!!!!! Però que canti i que llegeixi misatges de mòbil… Caram!!!!! Et felicito.
 
Avís a tota la població: el simulacre de Pau i Amor ha finalitzat. Guardau la porcella, els escaldums i els torrons. També podeu insultar als cunyats. Feliç Nadal!
 
Sóc Melsion. Estic de copes amb els altres dos. La cosa se'ns n'ha anat de les mans, així que no esperis regals. Bones festes!
 
Si la Nit de Reis veus que Gaspar es despulla i es fica al teu llit, explica-li que allò que tu vas demanar va ser un "volvo"… Feliç Nadal!
 
Predicció astral gratuïta per al 2009: Sort: els astres li somriuen. Salut: els astres li somriuen. Activitat sexual: els astres s’esbutzen de riure. Bon any!
 
En aquest moment, en aquest país hi ha 66.000 persones fent l'amor, 15.820 estan acabant, 19.965 estan començant, 28.819 estan en ple plaer i sols n'hi ha un@ llegint missatges. Espavila! Bon any nou 2010.

Ha vingut el Pare Noel i m'ha ofert tenir el penis de 28 cm o tenir bona memòria, i ara no recordo si t'he felicitat el Nadal. Bones festes!
 
La DGT afirma que per Nadal el 23% dels accidents són provocats pel consum d'alcohol. Això significa que el 77% restants són per culpa dels que beuen aigua, sucs i refrescs. Vius amb els abstemis, que són un perill per a la resta dels conductors. Bon any nou!!
 
Ajuda'm, estic a la presó per lleig, vine ràpid que quan et vegin sabran que sóc innocent.

Que aquest any trobis felicitat, salut, amor, doblers, pau i tot allò que necessitis. I allò que no trobis, cerca-ho en el GOOGLE.   
 
En aquestes dates volia enviar-te quelcom una mica graciós... increïble... tendre... sexy... dolç i molt entretingut. Però ho sento, jo no entro per la pantalla. BON ANY 2011!!
 
Bon Any! Sé que és massa aviat però conec tanta gent rica, maca i sexy que començo pels pobres, desgraciats, alcohòlics i degenerats. Feliç 2011!
 

Una dita afirma que “cada vegada que un home riu afegeix un parell de dies a la seva vida”. Per tant, facem del 2011 un any amb molts més de 365 dies. Feliç Any!


Per als bons moments, Agraïment. Per als moments dolents, Esperança. Per a cada dia, una Il•lusió. I sempre, sempre, Felicitat. Això és el que et desig per al 2011.


Amb un musclo i una gamba,
et regal una gran besada.
Amb la meva amistat
i un peu de cabrit,
et regal Nadal Feliç.
I amb la meva estimació,
que val un ou,
et regal un Feliç Any Nou.


En el cel hi ha els tristos perquè han perdut un angelet. No et preocupis, no els diré on ets... Feliç 2011.