" ...gaudiu de la família i els amics com el millor regal, deixau-vos de materialismes i repartiu amor ..."










Felicitació any 2010


    En aquestes dates és quan ens reunim amb la família, quan brufam per tot allò que ens dóna felicitat, per tot el que desitjam per a nosaltres i per als nostres. En aquests dies és quan els amics, llunyans o importants, ens recorden amb una cridada o un sms, al Facebook o amb un mail..., que són aquí, que ens estimen i ens fan riure amb quatre paraules. Jo vos desig que l’any que arriba sigui millor que aquest que acabam per a tots.
   Als amics de la infància, als amics que m’han recolzat sempre, als que en algun moment m’han pogut decebre, als que sempre hi han estat, en els millors i els pitjors moments, als que hi són des que vaig néixer, als que he conegut durant la meva vida, als que ens tenim poca confiança, als que la confiança fa oi, als que sempre me fan riure, als que em fan plorar d’emoció, als que hem viscut penes i alegries, als que en algun moment m’han aconsellat, als que amb una mirada m’entenen, als que de vegades s’enfadem amb mi, als que no veig quasi mai, als que estic tip de veure..., i podria seguir així eternament, perquè son tants de sentiments els que tinc al meu coret, que no m'aturaria mai de definir-vos.
   Vos vull agrair, a tots amb els quals he conviscut, tot el que en un o altre moment heu fet per mi. Simplement:
   Gràcies, que sigueu feliços i que gaudiu de la família i els amics com el millor regal, deixau-vos de materialismes i repartiu amor, que quan ens n'anam d’aquest món l’únic que portam amb nosaltres és l’amor rebut i la satisfacció de l’amor repartit.
  Una abraçada a tots i  a totes i feliç any nou 2010.

   El vostre amic

   Climent Crespo Flaquer