Missió impossible a Canyamel

  

Canyamel: petita platja en el municipi de Capdepera, centre del turisme familiar, amb molta tranquil·litat, quiosquets a la platja, bons restaurants, etc., i ara amb el nou passeig al costat del torrent.

El passeig ha quedat molt bonic, però l’ajuntament ha oblidat que on ara hi ha el passeig abans hi aparcaven molts de cotxes cada dia. Cotxes de gent que vénen a passar un dia de platja, treballadors i gent que viu en el mateix carrer. Ara passa allò que sabíem d’antuvi.

Cada dia, quan hom torna cansat del treball, amb la compra dins el cotxe, comença la missió impossible:

ON TROBAR UN PÀRQUING?

Hi ha cotxes aparcats sobre la línia groga, en els cantons, davant entrades particulars, damunt els aparcament per a minusvàlids i en qualsevol lloc que es pugui imaginar.Quan se cerca aparcament, entre les 10 i les 20 hores, a Canyamel es fa necessari comprovar abans si es duu prou combustible en el cotxe.

Bé, es pot dir que la gent que viu a Canyamel tot l’any està mal acostumada, perquè a l’hivern gaudeix de tranquil·litat i té espai de sobra. Però, per què no es pot fer una zona de pàrquing per a visitants o, si és més fàcil, una zona de pàrquing per als habitants de Canyamel?

Potser, per a l’ajuntament de Capdepera, Canyamel és la part més insignificant del municipi:

- pocs hotels

- pocs residents

- els estrangers propietaris de xalets no es queixen

El passat hivern es va fer el passeig i es va arreglar el pont. Per què fer res més? Qui s’interessa per l’opinió dels votants, que són tan pocs que ni tan sols afecten les eleccions?

 
Claudia