Manca de mitjans a la Policia Local


Com a esposa d’un agent de la policia, estic bastant preocupada, ja que veig que, normalment, en aquest mitjà es critica la Policia Local, com si fos la responsable de renous, altercats i passivitat total, sense ni tan sols informar-se de la manca de mitjans que té.

 

- Tenim unes ordenances que fan riure, la majoria del que prohibeixen després no té preu, i si en té és irrisori, i en molts de casos no és aplicable per manca de mitjans. 

 

- No hi ha agents suficients per ni  tan sols cobrir els serveis. La majoria no tenen dies lliures, ja que han de fer torns dobles, i en els dies lliures han d’anar a fer feina d’hores extra, ja que si no hi hauria dies en què sols treballarien un o dos agents.

 

- Entre agost i setembre acaben contracte deu al·lots d’aquests turístics, que ni duen pistola, tot i que fa poques setmanes se sap que una de les terroristes d’ETA va estar a un hotel de la zona. Encara no sé com gosen de venir a treballar, amb el que es veu per la televisió: ETA, caçadors furtius, robatoris d’armes, romanesos, etc.

 

- Posen denúncies per renous i a tiqueters que després es queden en un calaix, ja que a l’Ajuntament tampoc li interessa posar-se a les males amb els amos de bars i discoteques, i de les denúncies a tiqueters, ni en parl.

 

Si simplement es preguessin la molèstia d’anar al quarter i mirassin com està, en veurien les condicions pèssimes i es farien una idea del que han de suportar. Però s’aguanten, i punt. Mirin una mica més amunt a l’hora de repartir les culpes i no s’equivocaran tant.



Una esposa preocupada