Benvolgut Climent:

Com no potser d’altra manera, respect la seva opinió personal envers el comunicat d’ES GRUP, però com entendrà, no la compartesc. Escric aquestes retxes amb l’únic propòsit d’aclarir alguns fets que dóna per verídics i que estan molt lluny de la realitat.

Per començar, dir-li que fa quatre mesos llargs que estem parlant amb l’equip de govern per intentar trobar una sortida a aquesta situació. Encara és l’hora que hagi dit que no a assistir a una de les moltes reunions a què se m’ha convocat extraoficialment, és a dir, al marge de les oficials i deixant hores de la meva feina privada. Hi hem posat tota la voluntat possible de la nostra banda. El cert és que, a dia d’avui, no s’han recollit cap ni una de les nostres propostes, econòmiques o no, en els plans de l’equip de govern. Així fa molt mal entrar. Volem col·laborar, però no a qualsevol preu.

 

Tampoc crec que sigui responsabilitat d’ES GRUP haver de decidir un canvi de batlia. Nosaltres no vàrem signar cap pacte. Els que vàren signar i es comprometeren a complir varen ser vostès, però tothom sap que aquest pacte es va rompre el 31.12.08 amb el cessament de les regidores d’EU-EV. Tal vegada, ja que parlam de responsabilitats, s’hagués aconseguit més estabilitat si s’hagués renunciat a canviar de batle i centrar tots els esforços a governar i no a cercar recolzaments per ocupar una cadira.

 

Per acabar, dir-li que no em consider rancorós i seguiré ajudant l’equip de govern així com considerem millor per al municipi. Entrar a formar part de l’equip de govern seria, tal i com estan les coses, del tot imprudent, i podria tenir efectes contraris als que tots desitjam i que no són altres que el millor per Capdepera.

 

Molt atentament,

 

Mateu Melis i Tous

Portaveu d’Es Grup