El camp de futbol Es Figueral de Capdepera aquest cap de setmana estrenarà la nova gespa






El camp de futbol Es Figueral de Capdepera estrenarà aquest cap de setmana la nova gespa, la col·locació de la qual acaba de concloure després d'una inversió de 265.000 euros, amb diversos partits i entrenaments habituals.

Tal com va informar l'Ajuntament de Capdepera, des de l'àrea d'Esports, la gespa del camp de futbol s'ha acabat d'instal·lar després de les festes de Sant Antoni. La regidora de lésmentada àrea, Pilar Gasull, assenyala que els 7.500 metres quadrats que amida el camp de futbol de Capdepera han requerit aquesta inversió, amb un clar objectiu, “poder comptar amb una gespa en condicions i respondre així a la demanda d'usuaris que freqüenten habitualment el camp”.

El projecte d'habilitació de la nova gespa en el camp de futbol ha inclòs també la implantació del nou sistema de reg amb millors canonades i la substitució dels aspersors per sis canons de reg. Amb aquest nou sistema de reg se solucionarà la problemàtica del camp de futbol quant al mètode de regadiu, que resultava dificultós, a l'haver de desplaçar els aspersors. Les obres d'habilitació de la gespa i de regadiu van començar el passat mes de novembre i es preveia que concloguessin al desembre.  No obstant aixó, les intenses i constants pluges han retardat uns dies la seva finalització.La gespa del camp de futbol no es canviava des de 1997. El se ús ha anat augmentant i les seves instal·lacions actualment són freqüentades cacda dia, sobretot, durant la tarda, des de les 16.00 fins a les 22 hores.

A la localitat gabellina avui dia hi ha en actiu un total de tretze equips federats de futbol, els integrants del qual són assidus usuaris d’aquest recinte esportiu.

Departament de premsa Ajuntament de Capdepera