Les obres del Centre Multiusos i Activitats Turístiques es reinicien després de les festes de Sant Antoni






   Les obres del Centre Multiusos i Activitats Complementàries de Cala Rajada s'han reiniciat aquest dimarts, 27 de gener, després de les festes de Nadal i Sant Antoni com un dels projectes més rellevants a executar en els pròxims mesos en el nucli turístic gabellí.

   L'Ajuntament de Capdepera podrà oferir nombrosos serveis, amb gran demanda, en el nucli més poblat de Capdepera. A més, aquest edifici municipal serà l'impuls definitiu en la renovació i modernització del centre de Cala Rajada, i suposarà un gir radical en la imatge de Cala Agulla, el que permetrà aportar un destacat impuls en la seva recuperació.

   L'equip de govern ha procedit a la modificació del projecte, amb la finalitat d'ajustar i optimitzar al màxim la inversió i l'espai. Sense els canvis realitzats en l'avantprojecte, el pressupost s'hauria disparat fins als 10 milions d'euros.

  Per a evitar aquest cost tan elevat, entre altres canvis establerts, es reduïx una planta i s'elimina el pàrquing subterrani, que anirà en superfície. No obstant això, es reestructura l'espai, s'afegixen serveis i s'inclou l'acondicionament dels carrers que envoltaran al centre multiusos, atorgant màxima efectivitat al projecte.

   L'executiu municipal inaugurarà en els pròxims dies l'inici de les obres del Centre Multiusos de Cala Rajada, i d'aquesta forma informarà als ciutadans de tots els detalls del futur complex municipal, que serà un bon reclam cultural, municipal i turístic, que ajudarà a través d'activitats complementàries a combatre la desestacionalizació del turisme a Cala Rajada.

Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera