(*) Aquest plenari no se'ns ha comunicat, i van...


PROJECTES A INCLOURE AL FONS ESTATAL D’INVERSIÓ LOCAL

En primer lloc volem manifestar que no són exactament els projectes que nosaltres haguéssim proposat.



 

Tal i com vàrem proposar a les juntes de portaveus, ens hagués agradat:

Que es recuperés el projecte del camí des far, del qual només mancava l’adaptació del presupost a l’actualitat, el carril bici entre la rotonda dels Quatre Cantons fins al camí de Son Barbassa, per tal d'enllaçar amb la ruta de pedra en sec directament des de el municipi, i que a proposta d'ES GRUP va esser aprovat per unanimitat,  l’embelliment integral de Cala Rajada, proposant inicialment la semipeatonització des de la plaça dels Pins fins a la futura sala multiusos, incloent l’embelliment de la plaça i seguir invertint al Clot de sa Grava, ja que pensam que pot ser un reclam turistic més, ja que està envoltat d’hotels i tambè un lloc de refèrencia per als cala-rajaders. 

Ara bé: votàrem a favor perquè pensam que no podem deixar perdre aquesta important subvenció per al municipi. Quant als projectes que es presenten: 

Can Creu d’inca: Pensam que és necessari, però no prioritari. 

Dotació de serveis: Creim que és necessari. Hi estem d’acord totalment. 

Embelliment de la plaça dels Pins: Creim que pot ser la primera passa de cara a l'embelliment que proposam. De tota manera, per la urgència de com s'estan tramitant els projectes per la subvenció, volem veure el projecte amb més deteniment i detall, i dir-hi la nostra. 

Edifici de s’Olivera: Estem d’acord que s’ha de millorar almanco per a complir la normativa vigent, però ens agradaria veure'l al lloc per a fer-nos a la idea del que es vol fer. 

Veim que hi ha els corresponents certificats d'intervenció, que els projectes no estan afectats al 2009. Nosaltres demanam que es resolguin o desafectin els préstecs que al seu dia es varen signar. 

Per acabar, i per si torna ha haver-hi altres subvencions com aquestes, demanam que es redactin nous projectes per tenir-los al manco estudiats. No fa falta dir-vos quins projectes propòs, ja ho sabeu.

Mateu Melis, ES GRUP