Comencen les obres del projecte de xarxa d'aigües i pluvials del carrer Roses i la zona de Vila Roja de Capdepera





El passat dimarts, 13 de gener, van començar les obres del projecte de xarxa d'aigües i pluvials del carrer Roses i la zona de Vilaroja de Capdepera amb una inversió de 580.000 euros i un termini d'execució de sis mesos, amb la qual cosa la xarxa d'aigües i pluvials estaria llesta per a l'estiu de 2009.

Aquestes obres suposen completar la canalització de tota la zona en una segona fase, ja que, inclouen la connexió amb la xarxa del carrer Ciutat. El projecte comprèn els carrers Roses, Escorxador Vell, Nord, Nou i Principal, en una actuació d'uns 1.500 metres quadrats.

Així, les noves canalitzacions, les obres de les quals ja s'estan executant, permetrà completar l'evacuació d'aigües pluvials de la conca oest de Capdepera, coneguda com la zona de Vilaroja.


De tal manera que la xarxa que es construirà en aquest projecte desembocarà a la xarxa del carrer Ciutat, que a la vegada, desembocarà a la sèquia existent al costat de la rotonda cap a Artà.

Aquestes obres són de gran importància per al municipi de Capdepera, els carrers del qual presenten nombroses pendents i que veurà reduït el problema que està patint des de fa anys en períodes de pluges intenses.
La inversió de 580.000 euros està sotmesa als Projectes d'Obres i Serveis (POS) del Consell de Mallorca, que subvenciona el projecte de xarxa d'aigües i pluvials en un 60%.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Capdepera ha emès una circular informativa amb motiu de l'inici de diverses obres al municipi, entre elles l'esmentat projecte, en la qual s'informa de la regulació del trànsit i modificació del sentit de circulació.

Departament de premsa. Ajuntament de Capdepera.