Image

      Gràcies a la iniciativa dels alumnes de batxillerat de l’IES Capdepera amb el suport del Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera i la Comissió dels Reis s’ha dut a terme la Campanya Nadal Solidari 2008/09.


     L’objectiu principal d’aquest projecte ha estat el de reforçar la il·lusió dels nins/es de les famílies més desfavorides per a que no es sentin inferiors ni diferents als seus companys d’escola i jocs.

           La campanya ha consistit en la recollida de joguines, material escolar i roba per als infants més desfavorits, posteriorment s’ha realitzat una selecció, neteja i  empaquetament per a que els Reis d’Orient les duguessin personalment a cada infant.


     S’han repartit un total de 37 paquets per tots els racons del municipi, per a un total de 18 famílies que sumaven entre totes 39 nins i nines.


     Volem agrair la col·laboració de totes aquelles persones que, de manera desinteressada, han donat les joguines que ja no feien servir, fent així molt feliços a altres infants que ben segur gaudiran d’elles.


     Agraïm especialment la col·laboració dels comerços Toy’s Center, Papereria L’Orient, Colorins, Per Petits, Puntal i Bazar Nueva Estrella.