Per Bartomeu Melis “Meyme”



En qualitat d’associats i, així mateix, com a membres convidats de la Junta Directiva de “Sol Naixent” de Cala Rajada, vàrem assistir a la festa de celebració de l’aniversari de l’Associació “Ca Nostra” de Capdepera.

Hem de dir, d’entrada, que enguany el programa de la festa que es va desenvolupar a la plaça de la Constitució va ultrapassar precedents esdeveniments, sense cap dubte! Tots i cada un dels que ens trobàvem a la plaça ho gaudirem de bon de veres. I ja no parlem de la degustació del refrigeri que es va servir als assistents…

Es va veure de lluny que l’entusiasme de la nova directiva és evident. De fet, vàrem tenir l’ocasió de poder parlar amb la secretària de “Ca Nostra”, que es mostrava eufòrica, fent palesa les ganes que acull la Junta de fer feina, i ens va assabentar de que el bons projectes i les iniciatives que tenen “in mente”, indefectiblement, es portaran a bon termini. Magnífic!

Els enviats d’aquesta revista, a la celebració, ja hauran fet un tast sobre com va transcórrer la festa i us hauran parlat de les persones més majors del Club de la Tercera Edat que reberen el tradicional homenatge, i també de la exquisida actuació de la Coral i del duet que va tancà la vetllada amb concorregut ball improvisat.

Per tant, no més ens resta, en nom del president i directiva de “Sol Naixent” – de la que formem part – expressar la nostra ENHORABONA i FELICITACIÓ per l’èxit de la festa, extensiva a la gent que va rebre la placa i l’obsequi pels anys que porten sobre.

L’acte fou una demostració clara i contundent – com ja ho fou el passat 16 de juliol a Cala Rajada – de la bona sintonia, les excel·lents relacions, que regnen entre els dos col·lectius de gent gran del municipi.

I que sigui per molts d’anys!

 

Bartomeu Melis “Meyme”