La penosa imatge de l'entrada al municipiAixí ens defineix un lector la rotonda dels quatre cantons. L'entrada al poble amb la desviació cap a cala Mesquida. Sembla mentida, diu el lector, que en quatre anys haguin estat incapaços de fer cap proposta a l'alçada del municipi que doni la benvinguda als milers de turistes que ens visiten. I posats a demanar, no estaria gens malament que ens presentasin tres propostes i es fes una votació popular... però, clar, si no en poden fer ni tan sols una...


Nosaltres recordarem al lector que en una de tantes modificacions de crèdit que s'han fet aquesta legislatura, s'aprovà una partida per posar-hi una escultura. Però no sabem com ha acabat l'assumpte, sembla que donar segons quin tipus d'explicacions no entra en la política informativa de l'Ajuntament. 

Nosaltres hem perdut els comptes de les vegades que hem demanat una solució a l'autoritat que sigui responsable (Ajuntament, Consell ?) i que la barca sigui retirada o que sigui restaurada... Al manco que retirin les restes del naufragi!