NO VOLEM LIQUIDACIÓ, VOLEM FER FEINA!





"Som l'única escoleta de les Illes Balears tancada, per què hem de ser l'excepció? Hi ha infants suficients per poder obrir "Es Ferreret".












En aquesta carta ens referirem al batle com a Rafel, com a persona que coneixem de fa molts d'anys i ens agradaria a totes que la llegís bé i ens escoltés. Aquesta carta l'escrivim tot l'equip que conforma l'escoleta "Es Ferreret" de Capdepera, perquè ja no podem més.
Rafel et demanem que no consentis que se'ns acomiadi, no consentis que poguem perdre el nostre lloc de feina després de tants anys duent a terme aquest servei per a les famílies del municipi. No és bo tenir l'escoleta tancada, les famílies necessiten aquest servei, sobretot els infants. També les educadores necessitem que l'escoleta estigui oberta, les treballadores necessitem fer feina, ja que també tenim famílies que alimentar i deutes per pagar. Tenim la sensació que això sembla una guerra entre consistori i empreses, i nosaltres estam enmig, sense saber el perquè.

Sí que sabem, que la darrera empresa, ha donat molt bona qualitat de feina en tots els sentits, tant qualitats humanes com materials. Tant de bo tota la gent del poble en licitació pogués tenir una empresa com aquesta.
El cas que ens ateny, és que nosaltres tenim un ERTO de productivitat i aviat se'ns acaba, i nosaltres no volem perdre el nostre lloc de feina. Per això et demanem que poguem mantenir el nostre lloc de feina, no volem que se'ns liquidi, VOLEM FER FEINA i necessitem que la licitació surti i s'adjudiqui ja!

Si no hi ha empreses interessades, el consistori ens podria "rescatar" i obrir el servei fins que hi hagués una empresa que pogués disposar de la licitació. Ens hem informat i és possible.

Sabem que a vegades hem perdut la paciència, però heu d'entendre la nostra situació, ja no sabem com demanar-ho. Trobam que és una injustícia tenir l'escoleta tancada, un edifici magnífic que tancat s'està tudant i els gabellins pagaren. Un edifici que Rafel, segons ens has dit a nosaltres, vas fer construir amb tanta il·lusió.

Nosaltres també hem posat molta il·lusió en dur a terme aquest servei pel municipi i sempre hem posat tot el nostre cor i coneixements a l'abast de les famílies gabellines, perquè la nostra feina és vocacional no lucrativa (malgrat que ens sigui imprescindible el seu salari com qualsevol altra persona).

El 0-3 és una etapa educativa igual que les altres, és el ciment de l'educació de tota persona, no es tracta de "guardar" infants, és l'inici d'un procés per arribar a aconseguir un correcte desenvolupament psicomotor, social i emocional. És l'aprenentatge de valors fonamentals per la nostra vida.
Creiem que demanar feina, com estem fent, no és cap deshonra, però VOLEM FER FEINA, no volem indemnitzacions, VOLEM SOLUCIONS.

Som l'única escoleta de les Illes Balears tancada, per què hem de ser l'excepció? Hi ha infants suficients per poder obrir "Es Ferreret", malgrat que l'hoteleria està tancada, no totes les famílies fan feina en aquest sector, hi ha d'altres que  poden tenir obert i ens fan saber la seva necessitat.

PER FAVOR, vos tornam a demanar que avanceu la licitació com més aviat millor i poder oferir el servei.

NO VOLEM LIQUIDACIÓ, VOLEM FER FEINA!

Capdepera a 16 de març del 2021

EQUIP DOCENT I NO DOCENT - EEI ES FERRERET



AMIPA ES FERRERET