Una lectora ens ha remès unes imatges i comentaris del camí de Cala Moltó.



Aquests són els comentaris rebuts:

"Hola! Som una veïnada que viu a una finca de la zona de Son Jaumell.  Ahír (diumenge, 9 d'agost) vaig anar a caminar pel camí de Cala Moltó fins a Cala Agulla i vaig trobar la paret de les finques plenes de bosses de fems, llaunes de refresc pel terra, toalletes... Una vergonya de gent! Així com pugen les bosses des de la platja podrien dur-se-les a casa seva.
 

També us envio una foto del camí de Cala Moltó amb la senyal de prohibiit aparcar a ambos costats. Malgrat la senyal, aquest passat cap de setmana, la gent aparca igual...fins i tot una caravana! I tot per no pagar el 5 euros del pàrquing.  Vaig cridar a la policia i me varen dir que no hi havia prou policies" . 

Segons aquesta lectora, "cada dia és igual de cotxes (o més) i de fems deixats per tot el camí." Acaba amb un contundent "Aquest és un poble sense llei".



Nota de redacció:
Recordem que el passat cap de setmana la Policia Local va tancar els accessos de Cala Gat i  Cala Agulla, tant per l'entrada de s'Entrador com la del pàrquing, degut a la gran afluència d'usuaris de la platja (ara amb ocupació màxima restringida pel COVID)