"...exigim l'Ajuntament a substituir les excuses per una voluntat política que d'una vegada per totes acabi amb aquesta situació."




Quan semblava que el serial de l'escoleta Es Ferreret a la fi s'anava a resoldre, gràcies a la reunió de el dia 23 de juny amb l'alcalde, el regidor d'educació i cultura on ens asseguraven en un 99% la ràpida apertura de l'escoleta dia 1 de juliol. Ara resulta que no. El pla A i pla B de l'ajuntament han fracassat i no sembla que un pla C o D condueixi aquesta nau a bon port. Per això l’AMIPA i les famílies volem expressar la nostra amarga decepció i el nostre cansament per aquesta situació que no fa mes que dilatar en el temps a costa de l'educació d'uns nens i nenes i unes famílies treballadores que no tenen culpa de res. Sembla ser que no es resolen les divergències econòmiques i de documentació amb l'empresa que fins ara havia donat el servei. Ningú vol una escoleta subrogant (contractant) un personal que no és el seu i sembla que la recol·locació dels alumnes en l'escoleta de Cala Rajada, està cada vegada més a prop. Aquesta solució no va ser mai acceptada per part de les famílies ni molt menys de l’AMIPA . S’acolliran a ella, les famílies que no tinguin mes remei, fartes de tractar amb un problema que semblava senzill i ara sembla irresoluble. Què s'amaga darrere de tot aquest assumpte? Són moltes les hipòtesis, però des de l’AMIPA mai hem entrat ni a valorar-ho, ni de bon tros ens hem prestat a difondre rumors o rumors. No fem política partidista, només pretenem la reobertura i la subrogació de les mestres i educadores. Només volem defensar el projecte d'aquesta escoleta que, no ens cansarem de repetir-ho, era referent a la comarca. Per això exigim a l'ajuntament que substitueixi les excuses per una voluntat política que d'una vegada per totes acabi amb aquesta situació.

Inverteixin en l'educació dels gabellins i gabellines de 0 a 3 anys que és la base de tot el que vindrà després. Donin suport a les famílies que ho necessiten en aquest tràngol. Es facin mereixedors de ser recordats com els que contra tots els vents i en temps difícils del COVID 19 van lluitar per mantenir l'educació dels seus fills com un bé comunitari i essencial.

Tots aquests valors seran els que reclamarem juntament amb la reobertura de centre, aquest proper divendres 3 de juliol a les 19 hores davant de la porta de l'escoleta i a les 19:30 a la plaça de l'Orient. Convocam a tots els gabellins i gabellines a donar suport a aquesta justa causa pel bé de tots els nens i nenes d'aquest poble en aquestes concentracions.

 

#volemescoletaja !!!


AMIPA ES FERRERET