Image

 

 

 

 

 

·        21 voluntaris de programes socials i de Creu Roja Joventud reberen un diploma de reconeixement per la seva dedicació a les persones desfavorides 

 

·        L’Oficina Local de la Creu Roja va atendre uns 6.000 ciutadans de Capdepera y Sant Llorenç des Cardassar, l’año 2006  

 

La Creu Roja de Capdepera celebrà el passat  a la seu Capdepera (carrer Pizarro) una festa dedicada al voluntariat que desenvolupa la seva tasca en el municipi, en el transcurs de la qual reberen un diploma acreditatiu. Actualment hi ha 21 voluntaris que desenvolupen la seva actuació en programes socials i Creu Roja de Joventut.

 

 

El president de la Creu Roja local, Pere Taberner feu entrega dels diplomes als voluntaris, indicant les àrees d’actuació de l’associació: atenció  a les persones majors en el Centre de Dia, transport adaptat a persones amb dificultat de mobilitat, prestació de material ortopèdic i ajudes a domicili. També se valorà el grup de voluntaris que han impulsat la Creu Roja de Joventut en el municipi, grup que inicià la seva tasca a principi d’any i que actualment realitza un programa de medi ambient anomenat “posa’t en marxa”.

 

 

 

La  Creu Roja local compta amb 135 socis i 95 voluntaris. Durant l’any 2006, l’oficina local va atendre 5.985 persones, entre Capdepera i Sant Llorenç, desenvolupant, a més, el servei de vigilància i salvament a les platges de Capdepera.