"Vos deman les meves sinceres disculpes si vos heu sentit tan ofesos/es pel fet de no haver remés l'escrit d'opinió que vos ha esperonat a escriure la vostra queixa aferrissada contra el batle de Capdepera sota el nom de REDACCIÓ CAPVERMELL." 







Benvolguts amics/amigues de l'ASSOCIACIÓ CULTURAL CAPVERMELL,

Vos deman les meves sinceres disculpes si vos heu sentit tan ofesos/es pel fet de no haver remés l'escrit d'opinió que vos ha esperonat a escriure la vostra queixa aferrissada contra el batle de Capdepera sota el nom de REDACCIÓ CAPVERMELL. 

Primer de tot vos voldria aclarir que aquest article no va ser escrit com a BATLE DE CAPDEPERA sinó com a Rafel Fernández Mallol (sé que d’això en sou prou conscients) i en cap cas l’he signada com a batle. Abans de llençar la fòbia de la REDACCIÓ CAPVERMELL cap a la persona que ocupa temporalment el càrrec de batle de Capdepera, s’hauria d’haver esbrinat aquesta qüestió. I sóc conscient que els milers de lectors de la revista als quals demano disculpes supera amb escreix el nombre de votants de les sigles PSOE i, si bé m’apureu, ni tan sols la suma de PSOE i MES els supera.

Crec que he mirat de no opinar públicament sobre cap retret, fet per la premsa, o publicat a la premsa com a batle perquè he intentat ser el batle de tots els ciutadans i sé que les decisions que he pres agradaran a un sector del poble però a un altra no. He mirat de fer valer l'interès comú però veig que, malauradament, per a la REDACCIÓ CAPVERMELL no ho he aconseguit.

No poso en dubte la vostra labor com a portadors de la flama cultural, especialment en llengua catalana, del nostre municipi i d'això com a batle sempre me n'he sentit orgullós i sempre ho he dit cada vegada que he tengut l'honor de ser convidat per l'Associació a algun acte. Ho puc dir en veu alta. Però en el camp de la política crec que hem de ser honestos i dir que la Revista Digital Capvermell com a línia editorial té un posicionament polític molt proper a un partit dels que es presenten en aquestes properes eleccions i ho heu demostrat amb aquesta carta oberta al Batle de Capdepera i no per la carta sinó pel to que hi és present a tot l’escrit, a banda de la intencionalitat política defensora que traspua tot el vostre escrit. I en cap cas vull dir, que quedi clar, que barreu les expressions escrites d'altres partits, evidentment no ho heu fet mai. Crec que el més important no és tant el que es vol dir com la manera de fer-ho.

En tot cas el fet que ha provocat aquesta carta oberta és una qüestió de temps, només de temps. La resposta la vaig escriure en castellà perquè em va arribar primer de tot l’escrit pel DIARI DE MALLORCA i pel FAXDEPERA que pel CAPVERMELL.ORG. I crec que no seria conseqüent en enviar-la en castellà en aquesta revista digital. De totes formes el pròxim escrit “Gestió pública vs privatització: la fal·làcia de MES”, el vos ho enviaré perquè en principi només l’escriuré en català.

Pel que fa a “si la meva prudència es confon amb por de espifiar-la” i si “ legislatura ha estat convulsa i si he tengut un governar més conflictiu que altra cosa” és una bona mostra sobre el vostre posicionament polític, com a línia editorial. D’aquest posicionament polític i editorial també n’opinen molts més ciutadans que el seus 1.600 lectors a qui evidentment demano disculpes reiterades.

Atentament,

Rafel Fernández Mallol