La coral de la "gent gran" començà la seva marxa fa quasi vint anys, de la mà de Francisca Tous, per bé que per efectes de titularitat se'n va fer càrrec la professora Berta Liesegang. Els primers concerts foren per les festes patronals i va ser tota una novetat dins l'associació "Sol Naixent" de Cala Rajada.
El músic professional Pep Llull n'agafà el timó ja fa anys i han actuat en els millors escenaris com ara Ciutadella, el Teatre Principal, el col·legi Sant Francesc de Palma i gairebé totes les esglésies de Mallorca.
Actualment el seu repertori és de clàssics i  compositors populars. 
Treballen a tres i quatre veus i com a solista compten amb el músic Jaume Bonnín (Jimmy).
A la fotografia mostrem els fundadors de la coral  amb l'actual director.
Les seves primeres actuacions, les dones vestiren falda negra i camiseta blanca, si bé actualment conten amb vestit i capa color porpra (canonge) i un altre de calçons negres i tres quarts, adequat per a l'hivern, i sabates negres. Pel que fa als homes, vesteixen calçons gris marengo, camisa blanca, corbatí i americana amb solapes lluentes  i també sabates i calcetins negres.

A banda de les baixes i altes, per diferents motius, "Sa Coral" té 50 cantaires. Amb l'actual directiva, en principi no faltaren diversos enfrontaments,  intervengué el senyor batle i les coses quedaren clares.
Sigui aquesta memòria en felicitació  pels 30 anys del club, que enguany celebram.
A la fotografia de dalt figuren en Pep Navarro (ex-president del club), Berta Liesengang, Pep Llull, Francisca Tous i Miquel Ferrer, president en el temps de la fundació de la coral.

Jato