Tomeu Garau opina sobre l'euro, Europa i l'independentisme

















Independènzia categòrica

El treball cultural precedeix necessàriament a l'acció política i és condició prèvia i necessària per a la presa del poder.

La decadència imperial espanyola està a punt de completar el seu cicle programàtic: cal garantir que la submissió a la disciplina pressupostària desitjada pels mercats financers sigui irreversible.

Una forma brutal d'imposar l'ordre

En el període post-Maastricht s'han desencadenat tota mena de contradiccions entre països que no són complementaris sinó competidors i que han mostrat l'extensió de la seva invasió. Frankfurt, bressol del sionisme financer, amb l'ajuda del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, imposa la seva visió de l'estratègia per obligar els estats membres a reduir el sector públic i accelerar la seva sessió de sobirania.

Temen que Espanya entri en suspensió de pagaments i, per tant, es neguen a prestar o apliquen tipus d'interès elevats, la qual cosa reforça el risc de fallida. La por i la secessió és l'amenaça, la concentració bancària és l'estratègia. Entre el fort i el feble, la "llibertat" és la que oprimeix. S'haurà salvat l'euro, però els Estats subalterns estaran morts.

Ideologia política funcional sense dret a decidir

Aquest capitalisme "sense fronteres" reajusta el nostre consum a la realitat de l'empresa món i impedeix una transició no excloent, ecològica. Amb els aturats el creixement escup les seves despulles, així impedeix l'acceleració de la inflació.

És un déu cruel. Exigeix sacrificis humans.

 



Tomeu Garau


Compartir la fe fa església

Publicat al Diari Ultima Hora

http://www.youtube.com/watch?v=DGf1zgVfBmg

http://www.rtve.es/alacarta/videos/television/corte-internacional-haya-declara-legal-independencia-kosovo/835739/