"...perquè crec que és bo potenciar allò que funciona, de nou moltes gràcies"


Un bon dia vaig haver de fer un viatge en avió a la península Ibèrica i, per motius de disponibilitat de temps i de les feines que em tocava fer, per fer-ho vaig triar l’avió. I, per comprar el bitllet, vaig optar per anar a una agència de viatges de Cala Rajada. Fins aquí, normal, no?

Les coses anormals vénen com vénen, o bé un se les cerca tot sol.  Bé, tot sol no; l’entrevista em va despistar i, en adonar-me’n, el temps per arribar a l’aeroport em queia al damunt. Per acabar d’adobar-ho, el sistema informàtic no em deixava tramitar la tarja d’embarcament, de manera que m’hauria de menjar les cues de rigor...

De camí a l’aeroport la persona que conduïa veia que fèiem tard. Jo veia que em tocaria comprar un altre bitllet i passar més temps del desitjat en un espai avorrit com és un aeroport. Ja n’havia passat per molts, i moltes hores, i no em ve de gust tornar a rememorar feines passades. Per tant, vaig fer el que havia fet sempre quan tenia problemes aeroportuaris: trucar per telèfon a la persona que m’havia venut el bitllet i explicar-li la situació, per ajudar-me a trobar una solució. En aquest cas concret, la persona estava ocupada atenent un altre client, però em prometé resposta immediata en acabar.

Pocs minuts més tard vaig rebre la trucada telefònica i l’interlocutor va rebre la informació pertinent, en aquest cas impertinent, doncs em trobava a una autopista a uns quaranta minuts de l’aeroport i uns seixanta de la partida de l’avió. Immediatament va trucar per un altre telèfon un interlocutor de la companyia aèria en qüestió; jo escoltava doncs no havia penjat el meu. Li proporcionava directament el meu nº de localitzador i rebia el nº de telèfon de venda de bitllets de la companyia a aquell aeroport al que em conduïen, a on va trucar.

Escurçant: vaig arribar a l’aeroport amb el temps just per recollir la tarja d’embarcament que ja em tenien preparada; vaig tenir la sort que la cua de control policial era relativament curta i la gent, amable, em va deixar passar; i vaig arribar corrent a la porta d’embarcament, a punt per començar l’embarcament.

Algú es preguntarà: si dius la companyia i l’agència de viatges, els estàs fent publicitat... Doncs sí, per això ho escric. Per agrair el servei d’una agència de viatges que ha fet una acció ràpida i efectiva, Viajes Ecuador de Cala Rajada, per a solucionar-me un problema que podia haver estat gros i molt incòmode, i per agrair també les atencions del personal d’Air Berlín que ha participat en aquests quaranta minuts d’incertesa que jo duia al damunt.

Perquè crec que és bo potenciar allò que funciona, de nou moltes gràcies.


Biel Mir