A punt d'ocasionar un greu accident.



Massa fàcil fer un acudit si no fos per la gravetat de la situació. El carrer des Clot Gran, mal il·luminat, ple d'aigua i de forats, és un via crucis per al trànsit rodat. Perquè els forats tenen més de 20 centímetres (un pam) de profunditat. El lector indignat que ens envià les fotografies ens comentà que va estar a punt de sofrir un greu accident per mor dels forats. 

Una vegada més calmat ens feia la tan sabuda i repetida en aquesta secció: Tenim un Consistori incapaç de dur a terme un manteniment acurat de les zones comunes: ara ha estat l'asfalt però mirem on mirem trobarem el mateix. Lo públic descuidat i deixat perdre fins que no queda més remei que fer-ho de bell nou. Amb els costs que això suposa. 

En teoria, afegeix el lector, els regidors de l'equip de govern cobren un sou més que generós per estar damunt d'aquestes coses i poca feina han fet al llarg de la legislatura. El batle, més que més. Es va pujar el sou i perquè? Què ha fet?



Des d'aquí sols recordar la regla arquitectònica que allò que costa 5 arreglar-ho avui. Al cap d'un any costarà 25 i al cap de cinc anys 125. Els costos augmenten exponencialment.

Els forats en qüestió fan feretat! Convendria que s'hi posassin com més aviat millor.