Fa uns dies comentàvem el deteriorament del parc de s’Alzinar, especialment la zona de jocs infantils. Avui hem de constatar que aquest procés segueix inexorablement. De bon matí se trobaren les peces (rajoles) de cautxú del parc arrencades i amuntegades en forma de rampa enmig del pati. Tot sembla indicar que aficionats a pegar bots amb bicicleta o patinet, les van arrencar per a fer una improvisada rampa per a pegar bots.

El grau d’incivisme d’alguns nins i joves sembla considerable, però també crida l’atenció que després de la reiteració de malifetes (fer malbé elements del parc és una qüestió que ve d’enrere), no s’hagi pogut identificar els responsables.

El fet és que cada any s’ha de fer una gran inversió per a manteniment i reposició d’elements romputs, no pel deteriorament provocat per l’ús,  sinó per espenyar-les intencionadament.



La comunitat educativa, que empra el parc en horari escolar, ha reclamat des de fa temps l’increment de la vigilància en la zona fora de l’horari lectiu.