Equip FRAMA,
   torneig de penyes
   dels anys 70






 




Drets, d'esquerra a dreta: Lluís Russo "d'es Frama", Pep Fuster "de sa Cova", Alberto Cardiel, Jaume Fuster, Pere Moll, Felip Esteva, Tòfol Irles, Pep Miró "Xisquet", Joan Vicens, Toni Palmer. 

Acotats, d'esquerra a dreta: Pere Fuster "de la Hispaniola", Alberto "del Dortmund", Rogelio Morey, Toni Serapio, Joan Llull, Pere Morey, Miquel Jesús Esteva


Persones ja jubilades, d'altres a punt de fer-ho, uns que van jugar a l'Escolar, uns altres amb fills que van fer el mateix, pares d'alguns que estan jugant ara mateix, uns que han pertangut a directives de l'Escolar, entrenadors titulats que van exercir en el seu moment, i finalment, uns altres que per desgràcia ja ens han deixat com en Lluís d'es Frama, n'Alberto Cardiel, en Rogelio Morey i en Pep Xisquet .

Una foto molt interessant , que vull compartir amb les persones que hi figuren, totes amb les seves petites històries , que amb els seu treball o les seves aficions formen part de la vida quotidiana del poble. També vull recordar amb tots ells els partits que es jugaven a l'estiu, entre el personal dels distints hotels i contra equips estrangers que passaven les seves vacances al municipi o contra estiuejants d'altres municipis. També vull recordar aquells tornejos de penyes que l' Escolar organitzava en els anys 1970, penyes com el Bar Nou, Paletes, S'Auba, Bar Orient, Hotel Son Moll, Serpens, etc, totes de Capdepera i Cala Rajada. Després de la temporada futbolística dels equips federats, jugaven els seus partits amistosos i tornejos estiuencs .

BEST