Ja se sap que darrere qualsevol esdeveniment hi ha d'haver un grup que empengui per a què tot funcioni. Darrere la Mostra de la Llampuga hi ha molta gent que fa feina per posar a punt tot el que fa falta. Des de l'infrastructura bàsica, seguretat, neteja, organització... i com no els responsables dels estants que any rere any col·laboren per a que la la Mostra sigui una realitat.



Entre tot, nosaltres sempre ens fitxam en la confraria ja que, des del primer dia, han estat presents.  El dissabte previ a la Mostra pescadors i amics, molts d'amics, posen el seu granet d'arena i fan els preparatius necessaris per a posar en marxa els fogons i l'arròs i els fideus de llampuga abastin per cobrir la demanda. Dissabte, malgrat l'amenaça de pluja tots eren al moll preparant la verdura (tot un espectacle pels turistes que s'aproparen a veure que passava).



Però aquestes imatges dels preparatius volen ser un homenatge a tots els qui durant uns dies, a més de la feina habitual, s'han posat mans a la feina a les seves cuines per a oferir uns plat que, estam ben segurs, ens sorprendran. 

D'ells depèn, en darrer extrem l'èxit de la Mostra.

Gràcies