Claudia Troppa Sport Center ha arrancat la temporada amb l’il·lusió de cada any i amb un gran repte. Hem sentit parlar de la recollida de sabatilles usades per enviar a Àfrica, però la recogida de sabatilles és una petita part d'un projecte en marxa. Per explicar-lo amb senzillesa cal anar enrere amb una idea de dues joves de Capdpepera.
Na Claudia, juntament amb na Laura Laabs, amigues des de tota la vida, tenien un somni en comú: viatjar a Kenya, però anar allà amb "una missió".



Laura ha estat col·laborant  des de fa molt de temps amb l'ONG mallorquina BAMBA project, que els proporcionà un primer contacte per materialitzar el seu somni. El que no es imaginaven és que se'ns definís la “missió” en la primera conversa que vam tenir amb Rocio (de Bamba). Rocio ens parlà d'una Sport Academy a Kabarnet, poble a Kenya on està instal·lada Bamba. Aquestes instal·lacions esportives encara no estan construïdes, hi ha idees i hi ha terrenys ... però queda pendent crear un projecte. “Aquesta és la nostra “missió”, van pensar i decidiren viatjar 4 setmanes, al febrer, a conèixer Kabernet, veure que opcions hi ha, com funcionen les escoles a nivell extraescolar, conèixer possible monitors esportius, etc ...

Llavors, amb aquesta “missió “en marxa no volien viatjar amb les mans buides i decidiren anar  portant les maletes plenes d’esportives per a la Sport Academy de Bamba. A part, a partir de desembre es podrà comprar un "buff" solidari (7 €),  el 100% del recaptat anirà destinat a centre esportiu. Aquest buff s'ha fabricat amb la col·laboració de: Noah 's Cafe, Electro Hidràulica Llevant, Cap Vermell Country Club, Hotel Ses Rotges, Taymory i Claudia Troppa Sport Center.

Des d'aquí animem a tothom a participar i que això sigui un projecte des de Capdepera, en comú. Tant el lliurament de sabatilles usades com la compra d'el buff solidari.

BAMBA project té molts projectes més en marxa, us deixem el seu link perquè els pogueu consultar.

http://www.bambaproject.org/

La visita a Capdepera de Christine, Rutto i Rocio de @ bamba.kenya, ha estat el punt d’inici del camí junts per posar en marxa la Sport Academy de BAMBA en Kabarnet (Kenya).

 

Punt de recollida de sabatilles:

- Pista d'atletisme (capvespres)

- Cap vermell Country Club

- Oficina FAIB (Federació d'atletisme de Balears) al Poliesportiu Prínceps d'Espanya.

 

Ja ha sortit la primera maleta plena de sabatilles amb destinació Kenya. Ajuda'ns a que siguin moltes més !!