L’Ajuntament i l’Associació d’Oferta Complementària de Llevant presenten el primer cap de setmana gastronòmic de Capdepera i Cala Rajada








L’Ajuntament de Capdepera i l’Associació d’oferta complementària de Llevant han presentat aquest matí el primer Cap de setmana gastronòmic a Capdepera i Cala Rajada.
Durant els dies 27, 28 i 29 d’abril 22 bars i restaurants oferiran als seus clients un menú especial a bon preu tant a l’hora de dinar com de sopar. 
La iniciativa s’ha posat en marxa per donar a conèixer la gastronomia de la zona, i es fa aquest cap de setmana perquè sol ser un dels més fluixos de l’any de turisme. Amb el cap de setmana gastronòmic es pretén atreure gent i potenciar els bars i restaurants.
Els que degustin algun menú entraran en el sorteig de regals atorgats per l’Associació hotelera First Sun com són estades gratuïtes a hotels de Cala Rajada i vals de 100 euros de compra de l’Associació de Comerciants. El sorteig es farà dimecres dia 2 de maig a les 10h al centre Cap Vermell. 



A la presentació hi ha assistit el batle de Capdepera, Rafel Fernández, el regidor de Turisme, Biel Torres, i el president de l’Associació d’oferta complementària de Llevant, Toni Pastor.
Segons ha explicat el batle, hi ha tres factors importants que cal destacar del cap de setmana gastronòmic: “El producte de qualitat, l’elaboració i la professionalitat dels bars i restaurants de Capdepera i Cala Rajada”.