Entretinguda xerrada sobre Capdepera Ràdio a la Residència Sarquavitae









     El passat dimarts 17 d’abril vàrem rebre la visita, a la Residència, de la monitora de la ràdio de Capdepera, Elena, que va venir a fer una xerrada sobre com funciona la ràdio, quins són els programes que actualment s’emeten i com es fa un programa. A més, vàrem comptar també amb la presència de Jaume Fuster,  un dels responsables del programa de ràdio "El café dels dissabtes". En Jaume ens va explicar de primera mà de què tracta el seu programa, com el fan i la història d’aquest programa des dels seus inicis.



   A més, vam gaudir d’uns talls de tots els programes que s’emeten actualment a Capdepera Ràdio, va ser una oportunitat molt bona per conèixer la feina que es fa a l’emissora local.



   Tot això va fer que una idea que ens rondava pel cap sigui molt més factible i possiblement d’aquí us la poguem contar, ja que els projectes no es diuen fins que no estan ben enllestits.

   Agraïm la col·laboració de Capdepera Ràdio, i molt especialment a en Jaume i  n’Elena.



   Per acabar un dematí rodó, vàrem disfrutar d’una petita picada, per posar en comú idees i conèixer que els havia semblant als residents. L'opinió va ser molt positiva i la xerrada va resultar molt interessant.