Capdepera celebra un any més el dia del llibre, a la plaça de l'Orient, amb una notable participació











   Des de primera hora del matí i fins avui horabaixa, la plaça de l’Orient de Capdepera ha estat plena de llibre i roses per a tothom , per  a celebrar, un any més, el dia del llibre.

   La diada està organitzada per l’Ajuntament de Capdepera, concretament pel Servei Municipal de Biblioteques Públiques, i amb la col•laboració dels centres escolars, s’Auba, s’Alzinar, l’IES Capdepera, i les dues escoltes infantils, Es Ferreret i Eriçons.



   A més, també hi participen el Centre de Dia i la Residència Sarquavitae-Capdepera. Hi ha la llibreria Bolic, Prensa Cháfer, Hoi Poi Shop i llibreria L’Orient, representació de les revistes locals Faxdepera i Cap Vermell, i la Fundació Deixalles i Associació contra el Càncer.



 El matí han passejat per la plaça els alumnes del col•legi s’Alzinar i els usuaris del Centre de Dia, i avui capvespre han estat molts els gabellins que s’hi han apropat per passejar i comprar algun llibre, tant les novetats literàries com llibres de segona mà, i alguna rosa. A més, també hi ha tallers pels més petits.

   Els nins i nines de les escoles i escoletes han fet llibres per a l’ocasió on mostren les activitats que fan a l’escola, els dibuixos del drac de Sant Jordi i les cartes que han escrit al Sant.

   Els usuaris del Centre de Dia i de la Residència han fet punts de llibres i roses de paper.

   Si el matí els protagonistes han estat els infants, al capvespre hi han participat molta gent que ha voltat i  ha aprofitar per a comprar llibres, amb el corresponent descompte, i roses.