A una església plena de gom a gom, la Coral s’Alzinar i la Banda de Música de Capdepera  celebraren el concert de Santa Cecília de 2007, això sí amb una mica de retard.

Image

   El programa començà amb les cançons For the beauthy of eart de John Rutter i una selecció de West Side Story de Leonard Bertein (Tonight, Ifeel pretty, One hand, one heart i Amèrica) i una nadala. La coral comptà amb l’acompanyament al piano de Maria Antònia Gómis i la direcció d’Elionor Gómez-Quintero Garau.
   La segona part comptà anà a càrrec de la Banda de Música sota la direcció de Miquel Gayà. El programa de la banda incloïa Suspiros de España (A. Alvarez), Fiddler on the roof (Jerry Bock), Una noche en Granada (Emilio Cebrian Ruiz) i Concerto d’amore (Jacob de Haan).
  A la tercera part Coral i Banda , conjuntament, sota la direcció de Miquel Gayà interpretaren l’obra Nerval’s de Jacob de Haans, que consta de cinc parts: Prologue, Une allèe du Luxembourg, Espagne, Chanson gothique i Notre-Dame de Paris.
  El concert agradà als presents que obligaren amb les seves mamballetes a un parells de bises, entre d’ells Capdepera, Capdepera!

   En acabar el concert els músics gaudiren d'una xocolata amb ensaïmada i cava al local de l'escola de Música

Image