Concorreguda inauguració  d'una mostra ja tradicional


    Dimecres, 4 d'abril, les alumnes i col·laboradores de la botiga de labors Ca Na Marisa presentaren els seus treballs per mitjà d'una acurada exposició al casal Melis-Cursach.  La mostra dels treballs de punt mallorquí, creueta, labors de llana i patchwork ha estat cuidada fins el més mínim detall i el resultat és espectacular. Enguany, a més, el casal que l'acull ofereix moltes possibilitats per a la millor presentació de les obres, amb estances  i salons que permeten  crear ambients  i racons de gran bellessa.



    La inauguració comptà, com deim en titulars, amb una gran presència de públic i del batle de Capdepera, que assistí acompanyat d'algunes regidores,  el qual dirigí unes paraules al públic després que na Marisa hagués expressat el seu agraïment a les persones que realitzen i mostren les seve obres i  a les col·laboradores. Tambè tingué unes paraules de record per al seu pare, Joan Rai, que tant l'ajudà a muntar les primeres exposicions. Eguany se'n celebra ja el 15è aniversari i e es va aprofitar l'ocasió per a lliurar un preciós mirall a l'Ajuntament.



   Enhorabona als autors i als organitzadors. I als nostres lectors els recordam que no poden deixar de visitar aquesta exposició, que romandrà oberta fins dia 13 d'abril, al centre Melis-Cursach de Capdepera.