Les obres de l'Hotel Son Moll aturades mentre se resol la llicència d'obres









 Les obres de reconstrucció de l'hotel Son Moll es troben aturades. Després de l'espectacular demolició del vell edifici,  semblava que hi hauría un ràpud inici de  les obres però no ha estat així. La maquinària resta inmòbil al solar net d'escombraries. Diario de Mallorca ( 15/02/2012) de la ploma de Biel Capó ha informat que les causes han estat "una sèrie de deficiències que presenta el projecte d'execució que no concorden amb el projecte bàsic. uina d'elles un excès de volum que permetria construir una planta de més", segons declaracions del batle Rafel Fernández.



  A la mateixa noticia hem pogut llegir que "ja s'havien presentat les correccions de les deficiències si no hi ha més  se podría atorgar la llicència a final  d'aquesta setmana (per 16 de febrer), a l'espera del que puguin dir els tècnics".



   D'altra banda un lector ens remeté una curiosa fotografia d'un cartell de "SE VENDE" d'una coneguda inmobiliaria penjat de les barreres que tanquen l'obra. Suposam que es tracta d'una ocurrència de qualcú, ja que aquesta mateixa noticia explica el perquè de l'aturada de les obres i no sembla que en els plans de la propietat se contempli la venda del solar .