La residència SARquavitae Capdepera fa entrega a la Fundació Trobada dels productes recollits durant la campanya de Nadal





Durant les festes de Nadal  la residencia  va dur a terme una campanya de recollida d’aliments, com ja havíem informat. Els treballadors del centre, familiars dels residents i la pròpia empresa SARquavitae van aportar aliments  que seran destinats a l’alberg de transeünts de Llevant. Es van recollir des de pasta, arròs, sucre i farina fins a productes de higiene personal.



Tots aquest productes varen esser entregats a la Fundació Trobada, que és l’encarregada de gestionar el citat alberg ubicat al terme de Manacor, el passat 30 de gener de 2012, el Director i la Treballadora Social del centre varen fer entrega a les responsables de la Fundació de tots els productes recollits.
Des de la residència valoram de manera molt positiva aquesta campanya, així com haver tengut l’oportunitat de col.laborar amb una entitat com la Fundació Trobada que fa un gran treball dins aquesta àrea, i esperam que la societat sigui més conscient d’aquest actes benèfics i de la necessitat que hi ha d’ajudar als altres.