Dia 1 de gener 2012,  a Capdepera...








Poc podem comptar de l'acomiadament del 2011 a Capdepera i Cala Rajada..., en aquesta festa som dels que no van massa pel mig i no us podem oferir fotografies de la Nit Vella "gabellina". Sabem que hi va haver gent que anà prendre el raïm vora el campanar de l'església de Sant Bartomeu o a la plaça de l'església de Cala Rajada, d'altres celebraren la Nit Vella a restaurants i hotels que prepararen menús especials. Als locals d'oci nocturn sabem que hi va haver prou ambient (molt de jovent, ens han comentat). Vaja, com cada any. D'altres, nosaltres ens ficam en aquest grup, s'acomiadaren del 2011 i donaren la benvinguda al 2012 amb sopars amb els amics i familiars. Suposam que ninguú deixà de banda la tradició dels dotze grans de raïm, un per cada campanada, i després sortíien a fer "una copa"  o quedaren a casa mirnat la televisió amb els seus "especials" d'aquesta nit.  (Aprofitam per demanar que ens envieu alguna fotografia, si en teniu, que pugui il·lustrar aquesta crònica).

El dia 1 de gener es despertà amb un dia lluminòs i serè. El sol i unes temperatures gairebé primaverals animaren els més matiners a sortir a fer la passejada i pair el sopar del dia anterior. Inclús n'hi va haver algun que no dubtà de prendre el sol a les platges. De fet, al pàrquing de Cala Agulla, a migdia, hi havia una bona cotxada.



Però també n'hi hagué qui, fidels  als seus hàbits, aprofitaren el dia per fer esport. Uns d'aquests són els del grup de nòrdic que es mou amb en Suso Rexac diàriament. Aquest grup surt cada dia des del pàrquing de Cala Agulla a les 8 del matí (dies laborables) i a les 9 (els festius) i fan les seves rutes per la zona de l'Agulla i sa Mesquida. Dia 1 no hi faltaren i arreplegaren vuit caminaires que feren una ruta de 15 quilòmetres de marxa (devers tres hores de caminada) , des de cala Agulla a cala Torta, per sa Mesquida.
Això sí, en acabar hi hagué premi, en Pau oferí uns refrescs i una picada de sobrassada a cala Moltó. Glòria pura per a començar l'any. Per cert, si us animau a caminar, el grup és obert a tothom que s'hi apunti, tot i que heu de saber que duen un bon ritme! Vegeu-ne unes fotografies.









Com a contrapunt, en coneixem més d'un que no s'aixecà ni per dinar!