A la fi...! Sembla que el culebrot s'acaba.


DIUMENGE, DIA 8 DE GENER, DE LES 10 A LES 18H, DIADA DE PORTES OBERTES



EL SERVEI D'ESPORTS HA EDITAT UN PROGRAMA DE CURSOS I HORARIS


El pacte UCAP-PSOE ha estat a punt de trontollar. La confecció dels pressuposts 2012 han estat difíclis de quadrar i UCAP havia promés als seus electors que obriria la piscina abans d'acabar el 2011. Sembla que s'hi ha incorporat la partida econòmica suficient per tal d'assegurar l'apertura.


Ja ho va senyalar el batle Rafel Fernández a l'entrevista a Cap Vermell publicada dia 30 de setembre

"La piscina s’obrirà, i a més no ens queda altre remei que fer-ho mitjançant explotació directa. Ara ens falta una certificació, que es troba en marxa, s’han de solucionar unes deficiències molt petites. El regidor d’Esports, en Fernando Martínez, hi esta al damunt i jo diria que està a punt de tancar d’una vegada el tema de la piscina. Es fa per explotació directa perquè els assessors jurídics ho aconsellen en tant no és resolgui el contenciós administratiu amb els Nadal. Així feim feina en dues línees: l’explotació pública i la concessió administrativa. Quan és resolgui l’expedient, duri el que duri, obrirem la piscina un parell d’hores el dematí i quatre o cinc el capvespre. A la fi.
"





Per la seva banda, el regidor d'esports, Fernando Martínez, ha comentat que obrir la pisicina no ha estat tan difícil, que sols era questió de quadrar horaris...i que ell compleix el que promet (en clara alusió a la seva antecesora en el càrrec)

Sols resta arreglar el problema de la temperatura de l'aigua perquè tot estigui a punt. Es preveu que aquests detalls s'arreglin aquesta setmana.

Els cursos que es proposen no són molt nombrosos. Ja serà el setembre quan la piscina rutlli a tota màquina.

La matrícula s'iniciarà dia 2 de gener al sevei municipal d'esports i serà per estricte ordre d'inscripció ja que les places són limitades.



CURSOS NATACIÓ 2012

Fins a 3 anys
dilluns i dimecres de 17 a 19h (individuals de 10 minuts)

De 3 a 6 anys
dimarts i dijous de 17 a 18h (sessions de 20 minuts)

Fins a 12 anys
NIVELL 1
dimarts i dijous de 18 a 19h
(sessions de 30 minuts)

NIVELL 2
dimarts i dijous de 19 a 20h
(sessions de 30 minuts)

AQUAGYM
dimecres i dijous de 19 a 20h
(sessions de 30 minuts)

PLACES LIMITADES
Matricula: 35€
Curs 89,10€

Natació lliure per a adults:
de 18 a 21h (dos carrers)
Matricula: 35€
1 dia: 5€
1 setmana: 20€
1 mes: 40€

Pel que fa a l'¡nauguració estan pendents de la designació del nou delegat del Govern per concretar l'hora però dia 8 serà un dia de portes obertes.

A la fi la piscina municipal a Capdepera serà una realitat. Cap Vermell se n'alegra com la resta de ciutadans del municipi.