Alumnes de l’IES Capdepera fan de guies als alumnes de Tercer Cicle de Primària





Activitat emmarcada a la Festa de l’Esperança



 

La Festa de l’Esperança 2011 ha incorporat una nova activitat, organitzada per l’Institut de Capdepera amb el suport de l’Escola S’Alzinar i l’Associació Obreria Verge de l’Esperança. Darrerament, un grup d’alumnes de l’Institut s’han preparat per explicar, dimecres 14 de desembre, temes relacionats amb el castell i el Misteri de Sa Boira a dos cursos (5è i 6è) de S’Alzinar. Tota la feina realitzada pels alumnes de l’Institut serà avaluada i puntuada.



A més, els alumnes participen en un concurs de fotografia amb les instantànies preses durant la visita. Els premis són una càmera de fotos, cortesia de Foto Garcia de Cala Rajada, pastisseria de Postres Navarro i lots de llibres de l’Associació Cap Vermell. En aquesta plana web (www.capvermell.org) es mostraran les fotos seleccionades.

El temps atmosfèric ha acompanyat prou bé per al bon desenvolupament de la visita guiada, que ha acabat amb una preciosa demostració de cetreria dins el castell. Els membres de l’Obreria Verge de l’Esperança que han seguit l’activitat i els professors acompanyants han mostrat la seva satisfacció tant pel comportament com per l’interès dels alumnes dels dos centres escolars.


Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera