La penya madrilista de Cala Rajada celebra la seva assemblea i sopar anual 2011






Toni Bauzà comunica el seu deig de deixar la presidència de la penya


El divendres, 4 de novembre,  al restaurant del polígon de Capdepera, amb l'assistència de l'alcalde de Capdepera, Sr Fernández, el regidor d'esports Sr Martínez i el de cultura Sr Rodríguez, es va celebrar l'assemblea i sopar anual com és habitual cada any.
La penya va ser fundada el 1990, sempre sota la presidència del Sr Antonio Bauzà, el qual en el seu parlament, va donar les gràcies als assistents, va fer menció especial a la família del mort escultor Sr Pujol, ja que segueix col•laborant amb la penya, regalant una escultura que cada any és sortejada entre els socis.



El proper any hi haurà eleccions, a la directiva de la penya, el Sr Bauzà, que complirà 80 anys, es troba una mica cansat de ser el primer a tirar del carro, de manera irrevocable no pensa seguir com a president, si bé posarà en mans de la junta tota la seva experiència i el tindran al costat en tot el que pugui.



En l'assemblea es va acordar per unanimitat, si les coses no canvien al Madrid, d'anul•lar el trofeu que concedeixen cada any el jugador més regular de la temporada anterior, però si que se continuarà amb el que concedeixen al jugador veterà que hagi defensat un mínim 10 temporades els colors blancs del Madrid. Aquest any corresponia a Del Bosque, però el seu compromís amb la federació no li permeten aquests actes, es va preocupar de telefonar personalment al Sr Bauzà, considerant-se compromès per a una altra ocasió. El jugador San José serà el beneficiat en aquesta ocasió


BETO