Celebrada a Son Servera  la darrera reunió, prèvia a la 8a Marxa pel tren de Llevant




Aumb una  roda de premsa i una sessió de treball, els membres de la Plataforma pel Tren de Llevant es reuniren per a ultimar els darrers detalls previs a la marxa de dia 6 de novembre.
Va ser el passat dia 2 de novembre, amb presència de batles i representants dels ajuntaments convocants, conjuntament amb la Plataforma, en què manifestaren davant la premsa algunes dades referides a l'organització i itineraris de la Marxa. Parlà, en nom de la plataforma, en Pere Cortada, i en nom dels batles, Josep Barrientos.



Després, els membres de la Plataforma enumeraren tot un seguit de necessitats i comentaren la situació en què es troben. Es recordaren els horaris i itineraris i es repartiren feines.



L'horari es manté en línies generals i, com a novetat, es decidí que els autobusos de tornada (una vegada llegit el manifest) ampliarien l'horari: hi haurà dues sortides, una a les 15,30  hores i una altra al les 16,30 hores.



D'altra banda, a Capdepera es va realitzar una reunió per a organitzar i comentar a diverses associacions presents la marxa pel nostre municipi. Us recordam que dia 6  la sortida de Cala Rajada serà a les 9,45 hores i de Capdepera a les  10,30 hores. Us animam a participar, bé caminant, bé a la concentració a Son Servera, o recolzant els marxaires a la sortida de Cala Rajada i Capdepera.