Estudiants alemanys visiten el nostre municipi



L’Ajuntament de Capdepera ha rebut una ajuda de 15.348,232 € per a desenvolupar un projecte europeu dins el programa “Juventud en Acción" (Interacción juvenil con la cultura y la naturaleza europea).

   L’Ajuntament de Capdepera ha posat en marxa un intercanvi juvenil entre Espanya i Alemanya amb la participació de 50 joves, 25 de Berlín i 25 de Capdepera, d’edats compreses entre 13 i 16 anys. Es tracta d’un un projecte europeu dins el programa “Juventud en Acción”, anomenat “Interacción juvenil con la cultura y la naturaleza europea”, que es desenvolupa a Capdepera entre el 28 d’octubre i el 4 de novembre, amb visites a altres indrets de Mallorca.

   Es pretén la participació activa i voluntària dels joves en qüestions socioculturals i naturals, partint de l’educació no formal. D’altra banda, es promocionen els valors naturals i patrimonials del nostre municipi i de Mallorca en general.



   Entre d’altres activitats, es fan visites a laTorre de Canyamel, el Castell de Capdepera, ses Païsses (Artà), Sant Salvador (Artà), Cala Agulla, Reserva Marina de Llevant, la Seu (Palma), Consell de Mallorca (els participants foren rebuts per el Conseller de Cooperació Local, Sr. Bernadí Coll), Sóller, Observatori de Cabrera, Cala Msquida, Canyamel i jardins de Ca’n March (Cala Rajada).



   També es duen a terme tallers per a treballar tota la informació recopilada i, a més, s’està preparant un petit concert. En l’organització dels tallers hi han participat personal de l’Ajuntament de Capdepera, membres de l’Associació Amics de l’Escola de Música, així com voluntaris i monitors del municipi de Capdepdera.
   La representació del taller medieval tendrà lloc el dimecres 2 de novembre a les 16:00 h., en el Castell de Capdepera. La presentació final de resultats tendrà lloc dijous, 3 de novembre, a les 19:00 h. a l’Auditori del Centre Cap Vermell de Cala Rajada.

Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera