Culmina el procés electoral de la Confraria, amb l'elecció de tots els càrrecs del Capítol i de la Junta General










Durant aquest mes d'octubre, la Confraria de Pescadors ha desenvolupat el procés de renovació de la junta i d'elecció de càrrecs directius, com fa cada quatre anys. L'acte final va tenir lloc el passat divendres, dia 21, en el local social de l'entitat.

Durant aquest últim període, recorde-ho, la Confraria ha estat encapçalada per Joan Ramon Esteva, però en els darrers mesos, Joan Mercant era qui de fet venia exercint el càrrec. Ara, amb aquestes eleccions, en Joan "Castus" ja és oficialment el nou Patró Major. Alguns pocs noms es mantenen dins la junta, però aquesta ha experimentat una profunda renovació que, en cap cas, s'ha d'entendre com un enfrontament de candidatures. En realitat, en aquesta institució gairebé tot es desenvolupa per consens i els nous membres que s'incorporen prenen el relleu des de la convicció de deixar descandar els que fins ara n'han estat al capdavant.

Aquesta és la composició, a partir d'ara i per als propers quatre anys, de la junta de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada:

Patró Major: JOAN MERCANT TERRASSA
Vicepatró Major Primer: JOSEP UCEDA GONZÁLEZ
Vicepatró Major Segon: PERE MERCANT TERRASSA
Vocals:
          SEBASTIÀ FERRER GARAU
          PASQUAL MARTÍ PONS
          VALERIA CAPONERO
          JAUME QUART ORPÍ
          JOSÉ FRANCISCO COLOM QUILES
          BARTOMEU GARAU MALPESA
          JOAN RAMON ESTEVA CASTRO

Com sempre, deixam les portes de "Cap Vermell" obertes de pinte en ample a la Confraria, per a tot allò que consideri convenient donar a conèixer, a més d'oferir la nostra modesta col·laboració per aquelles moltes iniciatives que l'entitat tira endavant de manera exemplar.