Centre Jove i Espai Obert: sortida a la talaia de Son Jaumell


 

 

 

El passat dissabte dia 15 d’octubre, un grup 18 nins del Centre Jove de Capdepera i d’Espai Obert de Cala Rajada, amb edats molts diverses d’entre 8 i 15 anys, ens unírem per a realitzar una excursió a sa talaia de Son Jaumell (torre del Telègraf).


El punt de sortida va ser l’aparcament de cala Agulla, els nins vengueren amb molta il·lusió i ganes de passar-ho bé. Els participants es varen anar coneixent durant tota la sortida. Al principi estaven distants i seriosos, però al llarg de l’excursió l’ambient es va anar relaxant i a mitjan camí ja cantaven tots plegats.


A més, el temps ens va acompanyar, ja que va fer un dia molt assolellat, tot i que a dalt de la muntanya el vent bufava un poc. En arribar a dalt, bocabadats per les meravelloses vistes que l’alçada ens oferia de les platges de l'Agulla i sa Mesquida, ningú va tornar a pensar en el gran esforç que havíem hagut de fer, tot i que la pujada fou difícil. Bé, gràcies a la panoràmica i als entrepans que vàrem esmorzar, perquè ja se sap que el cansament, amb un bon pa amb oli desapareix.


A destacar, també, que la baixada va ser un poc accidentada, però no hi va haver cap ferit, només qualque patinada que serví per fer unes rialles. Així doncs, podem afirmar que va ser un dia molt divertit i, en vista de l’èxit obtingut, tornarem a fer una altra sortida més endavant.