Vora el parc de s'Alzinar se sufocà un petit incendi, divendres dia  14 d'ctubre









  Enguany no guanyam per ensurts provocats pel foc. En aquest cas va ser un petit redol, però podria haver estat una desgràcia considerable. Devora el parc de s'Alzinar (concretament una zona que havien denunciat per la brutor) s'inicià un foc, devers les 16,30 hores de divendres dia 14 d'octubre. La policia Local va ser avisada i se presentà en poc temps la qual cosa permeté una ràpid control de les flames abans d'arribar al bosc. La ràpida actuació del policies, que duien extintors als cotxes, va permetre aturar l'extensió del foc i delimitar el perímetre. En arribar els bombers acabaren d'apagar les flames, que afectaren poc menys de 200 metres quadrats.



La immediatessa de la resposta, la zona en que es produí, unes marjades de fàcil accés, i no haver-se extés al bosc, fa facilitar l'extinció del foc que podia haver-se convertit en un autèntic desastre donat el gran valor ecològic i paisagístic de la zona d'alzinar i la proximitat al poble. 



Ara cal investigar qui està darrere aquests incendis i arribar fins el final. De cada vegada agafa més força l'idea de l'intencionalitat, ja són massa incendis.