L'escola s'Alzinar comença la celebració del 40 aniversari, amb una exposició fotogràfica








Els mateixos passadissos de l'escola s'Alzinar varen servir de marc per a l'exposició del 40 aniversari del col·legi. L'exposició s'inaugurà divendres dia 14 d'octubre. L'acte comptà amb una nombrosa assistència de pares i mares, d'alumnes i ex-alumnes i de mestres que gaudiren de les fotografies que mostren l'història del centre i l'alumnat que ha passat per les seves aules. També s'hi pot trobar material escolar emprat al centre, decorant els passadissos. 





Els visitants poguéren gaudir d'imatges antigues, com l'instal·lació de la primera pedra del centre o grups s'alumnes d'aules previes a s'Alzinar. A les parets s'hi troben aquestes fotografies antigues i orles amb grups d'alumnes ordenats per any de naixement. A alguns albums se poden trobar moltes fotografies de les activitats dutes a terme al centre al llarg dels 40 anys de la seva història.



El senzill acte de presentació comptà amb unes paraules d'Ani Muñoz que va comentar com s'ha organitzat l'exposició i de la sort de poder tenir  emmagatzemats gairebé tots els document escolars amb fotografies  (parlà de més de 3000 fotografies d'alumnes escanejades). Després va ser la directora del centre, Antònia Massanet qui se dirigí al públic reunit al parc del centre comentant els canvis soferts per l'edifici i el fet que l'escola la formen les persones alumnes i mestres.



L'acte comptà amb la presència de tres mestres que eren a l'inauguració n'Apol·lònia Rosselló, Toni Sureda i Andreu Gayà, qui va parlar en nom dels tres tot recordant que els alumnes de s'Alzinar sortien molt ben preparats. El batle de Capdepera, Rafel Fernandez, va tancar l'acte parlant com a ex-alumne tot orgullós que la seva filla estudii al centre ell mateix ho va fer  i, va afegir el batle,  és la història d’una etapa del poble.



Després dels parlaments s'oferí un refresc ofert per l'APIMA i mares i pares del centre.
Els mestres i ex-mestres del centre i l'equip directiu se feren una fotografia conjunta amb el castell de fons.