Nit de tapes en el moll, primer dia d’aquest cap de setmana gastronòmic que, a despit de les dificultats econòmiques, sembla decidit a sobreviure.

El temps oferia dubtes i fins i tos algunes gotes varen caure, però res va ser obstacle per a un pròleg al gran dia de la Mostra de la Llampuga. Fins a vuit paradetes oferiren les seves creacions, cadascuna més temptadora que l’altra. Tres estands de la Confraria de Pescadors acompanyaren els de Toñi Ruiz, Noah’s, Pasta Pasta, Euphoria i Cafè l’Orient a una nombrosa concurrència, eminentment estrangera. Mentiríem si no diguéssim que trobàrem a faltar una mica més de participació dels restaurants locals, però, en fi, és el que hi ha.

Com hem dit, les tapes elaborades per tots els participants foren  de gran qualitat i molt ben presentades. De la seva banda, una gran barra compartida pels bars de copes de Cala Rajada oferí les begudes, mentre, a l’escenari, la música en directe amania un ambient de per si molt agradable.



Els plats presentats varen ser valorats per un jurat de professionals de la cuina, en un concurs en què quedà classificat en tercer lloc el restaurant Pasta Pasta; en segona posició hi quedà el Cafè l’Orient; i, per fi, el guanyador va ser el restaurant Noah’s. El batle Rafel Fernández i la regidora Carme Corraliza s’encarregaren de lliurar els guardons corresponents.



I aquest dissabte, la gran paella de pop i llampuga. Quasi res!

Els restaurants guanyadors:


Noah's, primer classificat


L'Orient Cafè, segon classificat


Pasta- Pasta, tercer classificat


I les tapes...