Rotary Club Llevant de Mallorca presenta l'Operació Kilo a Capdepera









En  presència del Batle de Capdepera, Rafel Fernández, i de la Regidora de Serveis Socials, Ivon Daniela Renaud Mas, dia 28 de setembre es van lliurar els regals del sorteig de la Gala Benèfica del Rotary Club de Llevant del mes de juliol. Al dinar a Sa Fonda 74 de Cala Rajada també hi assitiren Pacho Roses de Querol, Vice-Governador de Rotary districte 2203; Fernando Mulet, Rotary Il•lustre i Fundador de l’Operació Kilo; Biel Verd, escriptor i un dels principals exponents de la investigació de la mallorquinitat de Cristòfor Colom; i Joan Planas, Tinent de Batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç.
Rotary CLub Llevant de Mallorca comunicà que la campanya Operació Kilo enguany es farà el proper dissabte 8 d’octubre conjuntament amb tots els Clubs Rotary de l’illa. A la zona del Llevant participarà per primera vegada el Municipi de Capdepera.



Recordem que l’Operació Kilo és una campanya de recollida d’aliments per ajudar a les més de 40.000 persones que ho necessiten. El 2010 els Rotaris, amb la col•laboració de voluntaris i de diverses associacions, van recollir fins a 50.000 kg de menjar que lliuraren al Banc d’Aliments.



Departament de Premsa

Ajuntament de Capdepera