Taller de Cultura dels pobles de Mallorca a la residència de sa Font de sa Cala










   Una vegada més, residents i treballadors de la residència SARquavitae de Capdepera s’ho passaren en gran al mateix temps que feien activitats didàctiques. En aquesta ocasió es va dur a terme un taller de “Cultura dels pobles de Mallorca” on, per mitjà d’una presentación de fotografíes, es va recordar el més interessant de cada municipi de la nostra illa.
   Els residents van poder interactuar i contar anècdotes, d’ara i de fa 70 anys, dels seus llocs d’origen. A més, es demostrat la gran cultura de què gaudim.



  Per mitjà d’un mapa, que ells mateixos van elaborar, es van ubicar els pobles, amb rètols i figures amb el més representatitu de cada lloc: perles de Manacor, raïm a Binissalem, la llata a Capdepera...


 
  L’activitat no tenia només una intenció lúdica, sino també didàctica, treballant aspectes tan importants a la tercera edat com memòria a curt i llarg termini, orientació temporal i espacial, desenvolupament d’habilitats socials i foment de les relacions interpersonals.
   Al final del Taller, els residents van poder fer un tast de productes típics, com ara  sobrassada, coca amb pebres, ensaïmada, etc, i aixì  posar punt i final a una diada molt mallorquina.
  Esperam  tornar a realitzar activitats d’aquest tipus.

SARquavitae Capdepera